UW GOEDE DOEL

Twee deelnemers zorgboerderij gekozen als ambassadeur van het Fonds verstandelijk gehandicapten!


In de campagne van Fonds verstandelijke gehandicapten "UW GOEDE DOEL" staan de verhalen van mensen met een verstandelijke beperking centraal. Zij zijn het gezicht van deze campagne. Op deze manier wil Fonds verstandelijk gehandicapten laten zien voor wie zij zich nu eigenlijk inzet.

Twee van de zes ambassadeurs van deze campagne zijn werkzaam op een zorgboerderij, namelijk Jan en Frenk.
Jan woont en werkt op zorgboerderij Gouda en Frenk werkt op zorgboerderij Klaterspeel in Maarheeze.
Op www.uwgoededoel.nl krijgt men met een verhaal, een videoportret en een facebook-pagina een kijkje in het leven van deze bijzondere mensen. In de filmpjes is goed te zien wat voor een belangrijke rol de zorgboerderij in het leven van Jan en Frenk speelt.

Neem eens een kijkje en zie hoe Zorgboerderij Gouda alles is voor Jan. Het geeft Jan zijn structuren die hij met zijn autisme hard nodig heeft om een tevreden leven te kunnen leiden. Ook in het fimpje van Frenk wordt duidelijk hoe fijn het is voor Frenk om een zinvolle dagbesteding te kunnen hebben die past bij zijn handicap.

Maakt u ook eens kennis met Jan en Frenk op www.uwgoededoel.nl?

Hun verhalen maken mooi duidelijk hoe organisaties als Fonds verstandelijk gehandicapten en de Federatie Landbouw en Zorg zich inzetten om mensen zoals Jan en Frenk mee te laten doen.

Op de site zijn ook leuke e-cards te versturen met een leuke rol voor de verschillende ambassadeurs!

Klik hier voor de campagne poster