Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

De Lindeboom

Wie zijn we?

De Lindeboom is een boerenbedrijf met een aangepast werk - en woonmilieu voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Naast melkkoeien,  en scharrelkippen is er een kaasmakerij met een uitgebreide winkelservice voor allerlei zuivel.We hebben ook een bezorgdienst de clienten bezorgen met een bakfiets producten bij mensen thuis. Op het terrein van 9 ha. cultuurgrond staat naast het woongedeelte een oude kapschuur. Daarachter zijn de ligboxenstal voor koeien,  het kippenhok en andere bedrijfsruimten.Ook is er een kruiden/groententuin.Verder wordt er ook openhaardhout verkocht.


Het werk

De grote variatie aan activiteiten en werkzaamheden biedt werk aan medewerkers met zeer verschillende kwaliteiten. Het werk op een boerderij is herkenbaar, het resultaat geeft voldoening en werkt stimulerend. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: dierenverzorging; land – en tuinbouw; huishouding en productverwerking en onderhoud. In één van de gebouwen is de winkel te vinden, hier worden de producten (zoals melk, vla en kaas) verkocht. Ook worden deze op bestelling in de omgeving bezorgd.

Verder hebben we ook onderhouds en tuinwerkzaamheden bij het Hofshuus in Varsseveld.

Ook verkopen we openhaardhout dit wordt samen met de clienten bezorgd bij de klanten.


En verder ...

De medewerkers worden bij hun werkzaamheden begeleid door professionele begeleiding. Dit zijn mensen die hun ervaring hebben opgebouwd in de zorg of een agrarische achtergrond hebben. Na aanmelding (een dagverblijfindicatie is nodig) wordt een werkplan gemaakt. Wilt u meer weten, bel dan met de boerderij op nummer (0544)379025. Of bezoek onze website www.delindeboom.org


Jaar van opening

Wij zijn in 1995 als zorgboerderij gestart.