Alldrik Zorgboerderij Markelo

21-10-2018 missie geslaagd!

21-10-2018 missie opnieuw geslaagd! Voor zowel de Jeugdwet als de WMO de definitieve gunning ontvangen voor de nieuwe Raamovereenkomsten 2019-2023 met alle 14 Twentse gemeenten. Als 'hoofdaannemer' voor zowel maatschappelijke ondersteuning (dagbesteding), individuele ambulante begeleiding thuis. logeren, verblijf èn wonen. Eind 2017 is al na een diepgaande audit het Keurmerk en Kwaliteitscertificaat voor de komende drie jaar verlengd. Alldrik kan verder groeien en bloeien!

Zie ook: www.alldrik.nl
22 oktober 2018

Alldrik: zonne-energie

Verduurzaming door o.a. ingebruikname 36 zonnepanelen (oktober 2016) en overgang naar LED verlichting.

5 januari 2017

Alldrik feest groot succes!

Als dank aan alle clienten en vrijwilligers heeft Alldrik hen op donderdag 25 augustus getrakteerd op een goed geslaagd Allrik feest. De prachtige zonnige dag, een hartstikke leuk programma van de feestcommissie en een heerlijke, goed verzorgde barbecue zorgden voor een prachtige dag, waar we allemaal met veel plezier op terug kijken.  

Zie ook: www.Alldrik.nl
2 september 2016

Menselijke Maat Arcon

In december 2015 is Alldrik gestart met het project 'Menselijke Maat' in samenwerking met Arcon.
Dit is een werkwijze/filosofie gericht op Geluksgericht werken: menselijke aandacht en menselijke aanpak voor alles!! Dit is zó Alldrik dat Alldrik hiérvoor gekozen heeft!
April 2016 ontvingen wij het eindrapport van Arcon, met hoge scores en verbluffend goede resultaten.
Een gemiddelde score van maar liefst 89% en uniek hoog in mensgerichtheid en echt maatwerk!   

Zie ook: www.arcon.nl
24 april 2016

Belevings- en bezinningtuin

De Alldrik belevings- en bezinningstuin is dit voorjaar gerealiseerd. Een prachtig kronkelend pad achter de gebouwen langs, met prachtig uitzicht op de Herikeresch en door de bio-tuin, compleet toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel. Onderweg is veel te zien en te beleven: geuren, kleuren, kabbelend water van de waterbron, watervalletje, vijver en fontijn en last but not least diversen bezinningsvragen en tot slot een prachtige uitkijkheuvel, waar het lied 'morning has broken' treffend beschrijft wat je daar ervaren kunt. 

Zie ook: www.Alldrik.nl
20 april 2016

Mooi artikel Alldrik: Arcon

Een door Arcon geplaatst mooi artikel over Alldrik, onder 'dagbesteding: zo kan het ook!':
door Arcon in het zonnetje gezette voorbeeldprojecten.
Zie www.arcon.nl  , klik vervolgens op 'Zo kan het ook' en daarna op 'dagbesteding'    

31 december 2015

Toeloop nieuwe cliënten

Alldrik ..... een topper!
Zó onderschreven door de bewoording van de auditor van het Keurmerk 'Kwaliteit laat je zien'.


Sinds de invoering van de nieuwe WMO is er een duidelijke toeloop van nieuwe cliënten. Van diverse leeftijden en diverse doelgroepen.
De kleinschaligheid, het fantastische  plekje, de onderlinge band en hulpvaardigheid èn de werkelijk unieke persoonlijke benadering zet Alldrik in 2015 en 2016 steeds steviger op de kaart! 

Zie ook: www.alldrik.nl
3 mei 2015

Alldrik,uniek in zelfredzaamheid

Mooi artikel in de pers over Alldrik:

Als voorbeeld van positief stimuleren van zelfredzaamheid.

3 mei 2015

Samen 14 contract !

Alldrik is naast voor 2015 ook voor 2016 door alle Twentse gemeenten opnieuw gecontracteerd voor de nieuwe maatwerkondersteuning Wmo en jeugdzorg:
Dagbesteding, individuele (woon)begeleiding thuis en/of in de gezinssituatie en logeeropvang.  

Zie ook: www.alldrik.nl
7 december 2014

Alldrik: een grandioze dag!

Eind 2013 is het nieuwbouwproject afgerond met een zeer geslaagde en feestelijke open dag op 22 november 2013. Met de nieuwe omtmoetingsruimte, de nieuwe landwinkel en de nieuwe erfinrichting zijn de mogelijkheden bij Alldrik Zorgboerderij Markelo aanzienlijk verbeterd.
Ook de plaatsingsmogelijkheden in aantal zijn sterk verruimd: afhankelijk van problematiek kunnen we tot ca. 20 personen per dagdeel persoonlijke dagbesteding bieden.
Zowel de nieuwe ontmoetingsruimte als onze locatie moet u echt gezien hebben om zelf te ervaren hoe ruim en mooi de mogelijkheden voor dagopvang bij Alldrik geworden zijn.

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek en bezichtiging: 0547-260550

Zie ook: www.alldrik.nl
16 januari 2014