Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

De Laarhoeve

Wie zijn we?

Wij zijn een ontwikkelboerderij voor mensen met een arbeidsbeperking, in een landelijke omgeving, net aan de rand van het dorp. OP de 4 ha grond hebben we een bloemenpluktuin, kun je fruit plukken en hebben we een wandelroute. Daarnaast verwerken we groente en fruit van andere ondernemers tot lang houdbare producten zoals o.a. jammen, we verkopen die vervolgens in onze winkel, streekwinkels in de buurt en in diverse horeca in de regio. We werken met gediplomeerde begeleiders en realiseren zo een leuke werkplek voor onze mensen. We ervaren dat een een ontwikkelboerderij voor de mensen rustgevend en ontspannend werkt.


Het werk

De mensen van De Laarhoeve nemen deel aan allerlei (werk-)activiteiten, zoals zaaien, wieden, oogsten en producten verwerken in de keuken. Daarnaast helpen zij met het bevoorraden van de winkel. Maar ook het snijden van groenten, maken van soepen, jammen en appelmoes. En nog veel meer ouderwetse producten die erg bewerkelijk zijn. Op de 3,5 ha grond achter ons bedrijf staan sierheerster, welke we met onze mensen knippen en veilingklaar maken.

We doen onderhoud in bossen en zagen en klieven openhaardhout. De zorgboeren zijn mede verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen en erf.


En verder ...

We werken van maandag t/m vrijdag van 9.00u. tot 16.30u.       
We bieden plaats aan 25 mensen
Er is nog voor enkele mensen plaats.

Onze winkel is geopend van 

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.


Jaar van opening

Wij zijn in 2001 als zorgboerderij gestart.