De Zorgboer Drenthe | Zorgboerderij

Wie zijn we?

De Zorgboer Drenthe

Bent u op zoek naar bijzondere dagopvang, en of dagbesteding voor uzelf, uw kind, partner of familielid? Dan is een zorgboerderij in het hartje Drenthe wellicht wat u zoekt. De deelnemers ervaren de dagbesteding bij De Zorgboer Drenthe iedere dag als heel plezierig. 


Locatie

De Zorgboer Drenthe is gelegen in een prachtige bosrijke, rustige omgeving met weinig externe prikkels. Een leuk team geeft begeleiding met persoonlijke aandacht. De flexibele insteek zorgt voor maatwerk tijdens de dagbesteding. De Zorgboer Drenthe maakt gebruik van een eigen vervoersdienst en heeft een groot netwerk van professionals. Naast de dagelijkse activiteiten hebben wij regelmatig meerdere leuke uitstapjes. Denk hierbij aan een dagje Slagharen of gewoon met zijn allen naar een forellenvijver om gezellig te vissen. Uiteraard gaan alle begeleiders ook mee omdat ook zij van zo een super gezellige dag mee willen genieten.

STAGE MOGELIJKHEDEN BIJ DE ZORGBOER DRENTHE

Wij zijn een, door SBB, gecertificeerd erkend werk - leerbedrijf.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting BEZINN - FLZ en LTO Noord en zijn wij in het bezit van het Kwaliteitskeurmerk: Kwalitiet laat je zien.

 

INFO

Zou u wel wat meer willen weten, dan bent u van harte welkom en nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek op de Zorgboerderij.

De zorgboer en zorgboerin nemen ruim de tijd voor u.

Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op onze website:www.dezorgboerdrenthe.nlHet werk

Wat is er te doen

De werkzaamheden bij De Zorgboer Drenthe zijn zeer divers. Zoals eerder gezegd passen wij dit aan, aan de mogelijkheden en de behoefte van de deelnemer. 

De werkzaamheden die er zoals zijn:

- De moestuin

- De dieren

- Werken in het bos 

- Het kloven van hout

- De kruidentuin

- Knutselen (tekenen - schilderen - vogelhuisjes maken enz.)

- Buiten en binnen spelletjes doen

- Huishoudelijke taken

- Onderhoud op het terrein enz.

Kijk op onze website voor meer informatie:

Website

E-Mail


Jaar van opening

Wij zijn in 2012 als zorgboerderij gestart.