Groenzorg Norg

Wie zijn we?

Groenzorg Norg is een kleinschalig zorgbedrijf met 2 afdelingen: De zorgkwekerij en de dagbesteding. Op de zorgkwekerij geven we dagbesteding aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of een psychische handicap en bij De Dagbesteding geven we dagbesteding aan mensen met de ziekte van Parkinson, CVA, MS, Dementie, Altzheimer, niet aangeboren hersenafwijking, COPD, enz.

Bij beide groepen geldt dat we 1 begeleider hebben op maximaal 5 deelnemers.

Op de zorgkwekerij is er plaats voor ongeveer 10 deelnemers en op de dagbesteding voor ongeveer 15 deelnemers per dag.


Het werk

Op De Zorgkwekerij zijn er diverse werkzaamheden, zoals plantjes stekken, oppotten, enz, schoffelen, paden vegen, harken, kruiden verkoop klaar maken en in de winter lichte houtbewerking, zoals vogelhuisjes maken, insectenhotels maken etc. 

Ook is er ruimte voor zorghoveniers die samen met een begeleider op pad gaan om tuinen van klanten op te knappen, winterklaar te maken en te onderhouden.

Op De Dagbesteding kan men o.a. mee doen aan fitness programma's, krantje lezen, spelletjes doen, wandelen, mee op de duofiets, enz enz.


'waar de zorg voor de mens voorop staat', 'alles mag, niks moet'

Bovenstaande zijn de motto's van ons bedrijf. We proberen onze deelnemers een veilige en fijne werkplek te bieden waar ze het naar de zin hebben en graag weer terug komen. Heb je als deelnemer zelf een leuk idee? Schroom niet dit met je begeleider te bespreken, dan gaan we binnen onze mogelijkheden kijken of we je idee waar kunnen maken.

Kijk ook eens op onze site: www.groenzorgnorg.nl


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.