Terug naar Vraag en aanbod

Te koop aangeboden

In Vethuizen (Gelderland) bevindt zich midden in de natuur ‘Zorgboerderij de Gervehoeve’. Een plek waar eenieder, maar bovenal de cliënten, zich al snel thuis voelen.

Zorgboerderij de Gervehoeve is een jeugdzorgboerderij. Naast de aanwezigheid van een ruime kantine (inclusief keuken en separate douche/ toilet) bevindt zich op de boerderij ook een grote speeltuin met diverse speelattributen waaronder een 30 meter lange kabelbaan, Airtrampoline (10*15m), houten speelhuis met klim/duikelrek, zandbak, wipwap, schommels, trampolines en een groot voetbalveld. Nabij de speeltuin bevindt zich een speelschuur met ballenbak en voldoende ruimte voor het organiseren van activiteiten, maar er kan b.v. ook worden geskelterd. De speeltuin is opgezet in 2019 en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Verder is er een grote schuur (voorzien van 36 zonnepanelen) met kleinvee , zijn er drie paardenstallen en een grote weide omringt door een Heras hekwerk.

Op onze boerderij wordt alleen dagbesteding gegeven, maar er is ruimschoots plek voor het aanbieden van logies etc.

De Zorgboerderij beslaat een oppervlakte van +/- twee hectare en heeft een agrarische bestemming met als neventak zorg. Naast het hoofdverblijf is er ook een extra bedrijfswoning aanwezig.

Voor meer info neem gerust contact met ons op via: Mob. 0622434664 of e-mail info@zorgboerderij-gervehoeve.nl
gervehoeve 2