Terug naar Vraag en aanbod

Wij zijn Nick  en Anne,

Wij zijn op zoek naar een plek om onze droom te realiseren, namelijk het starten van een ondernemende boerderij waar mens, dier, natuur en zorg samenkomen. We stellen ons even voor:

  • Nick (33 jr.): Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige met specialisatie in proces optimalisering en heb 5 jaar gewerkt als planner bij een internationaal speelgoedbedrijf. De afgelopen jaren is de interesse gegroeid om meer met/in de natuur te leven. Vorig jaar heb ik de eerste stap gezet door te gaan werken als timmerman voor een bedrijf dat natuurspeelplaatsen aanlegt. In september ga ik beginnen aan de opleiding biologischdynamische teelt aan het Warmonderhof om mijzelf verder voor te bereiden op het leven op een boerderij. 
  • Anne (32 jr.): Ik ben afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb hierna ongeveer 7 jaar gewerkt als begeleidster in de jeugd- en gehandicaptenzorg. In diezelfde periode heb ik in deeltijd de opleiding tot (forensisch) orthopedagoog gevolgd en dit in 2019 succesvol afgerond. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als orthopedagoog/gedragsdeskundige. 

Met onze diverse achtergronden en ervaringen willen wij een plek realiseren waar zorg (dagbesteding voor cli├źnten) en ondernemen (moestuin, workshops, streekwinkel, mini-camping etc.) samenkomen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een boerderij met een stuk land waar we dit kunnen beginnen. We hebben voorkeur voor omgeving Utrecht of de Veluwe. Ook zijn we ge├»nteresseerd om dit avontuur samen met gelijkgestemden aan te gaan. Ben jij deze persoon of weet jij de plek waar we onze droom kunnen verwezenlijken? Dan horen we graag van je!

Nick & Anne
06-34629498
nick_4445@hotmail.com