De Academie Landbouw en Zorg is dé opleider voor landbouw en zorg. Als zorgprofessional in de landbouw en zorg heb jij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in de sector. Voor jou als zorgprofessional is het een voortdurende zoektocht naar het beste voor je deelnemers, je team en jezelf.

Bij de academie kennen we de ontwikkelingen en de kansen. Wij vertalen deze naar beroepsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen voor zorgprofessionals. Ze stellen je in staat vernieuwende inzichten en vakkennis op te doen op het eigen niveau en passend bij de eigen praktijksituatie. Jezelf ontwikkelen en kennis delen zorgt voor deskundigheid, verbinding en zal ook anderen inspireren.

Het aanbod komt tot stand op basis van advies van de Commissie Scholing, die bestaat uit afgevaardigden van de verschillende regionale organisaties. Zodoende kennen wij de (lokale) werksituatie en kunnen we ons opleidingsaanbod perfect afstemmen op jouw behoefte.

Voor meer informatie over al onze opleidingen: kijk op zorgboerenacademie.nl en heb je vragen over de academie dan kan je die sturen naar info@zorgboerenacademie.nl

Mocht je meer willen weten over wat er nodig is aan opleidingen en cursussen voor zorgboeren kijk dan even hier.