't Klein Wierke

Wie zijn we?

Ďt Klein Wierke is een rundveebedrijf welke in 2005 is uitgebreid met een Zorgboerderij. Wij, Johan en Mieke bieden senioren en ouderen met een zorgvraag een zinvolle, verantwoorde dagbesteding, samen met enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.
De rust, ruimte, de beleving v.d. jaargetijden en het plattelandsleven bieden een duidelijke meerwaarde voor de deelnemers.
Wij richten ons op:

  • Senioren en Ouderen die beperkingen hebben op gebied van:
    -geheugen en oriŽntatie (bv. dementerende senioren en ouderen).
    -sociale redzaamheid (bv senioren en ouderen die door dementie of andere beperking in een sociaal isolement dreigen te raken)

    -bewegen en verplaatsen (senioren en ouderen 

     die lichamelijke verzorging nodig hebben)

    - psychisch functioneren

  • Daarnaast bieden wij ook overbruggingszorg aan Senioren en Ouderen met een indicatie voor Zorg met Verblijf.
  • Jong dementerenden

Het werk

Zorgboerderij 't Klein Wierke biedt een uitgebreid activiteitenprogramma. U kunt deelnemen aan activiteiten zoals het voeren en verzorgen van het jongvee, geiten, schapen, pony, paard, konijnen, ezels en kippen.
Ook zijn er veel nuttige en gezellige bezigheden in de moes- en bloementuin, kas, hobbyruimte, op het erf en in de huiskamer. Bv. bloemschikken, handwerken, bakken, spel, verwerken van producten uit de moestuin of gewoon lekker kletsen. 
De warme maaltijd wordt samen met deelnemers bereid en natuurlijk genuttigd.
Kortom, wij bieden U de nodige afwisseling in de activiteiten, waarbij Uw mogelijkheden en wensen voorop staan.

 

 


En verder ...

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het erg belangrijk dat een ieder het naar zijn of haar zin heeft. U mag meedoen aan activiteiten, alleen meegenieten, meebeleven kan ook al van grote waarde zijn.
De zorgboerderij is open van Maandag t/m Vrijdag van 9.30 uur t/m 16.00 uur.
Als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. De plaatsing gaat in de meeste gevallen via een CIZ indicatie (ZIN of PGB), maar kan ook op particuliere basis.

Jaar van opening

Wij zijn in 2005 als zorgboerderij gestart.