Woudegge

Wie zijn we?

Ik ben Annetta vd Brandhof,46 jaar heb jaren in de zorg gewerkt als ziekenverzorgende in verpleeghuizen. Samen met ellie,ook een gediplomeerde organiseren wij de dagopvang-besteding op de Boerderij iedere dinsdag en donderdag in Otterlo. We hebben veel ervaring in de omgang met velerlei ziektebeelden,zoals ,Alzheimer,CVA,parkinson.

De boerderij telt 40 jonge koeien en kippen en aansluitend aan de stal is er een ruime gezellig huiskamer gemaakt. Deze huiskamer is geheel rolstoeltoegankelijk en ook de toiletten zijn aangepast ,we hebben alles in huis om , de dag prima te laten verlopen.


Het werk

De  10 deelenemers komen rond half 10,ze worden of opgehaald door een vrijwilliger of worden door familie gebracht. We beginnen met koffie aan de keukentafel ,we bereiden de warme maaltijd altijd samen en nuttigen deze tussen de middag. Naar buiten ,wandelen.het bos in ,en kijken wat de boerderij te bieden heeft.ook de groentebakken op hoogte is leuk voor de oudere deelnemer. Niets moet,op de Woudegge!

In overleg met de deelnemer en diens familie kijken we wat degene leuk vind om te doen,de dag op de woudegge.

we passen ons daar aan aan,ook hebben we een rustuur ,de 1 kijkt een dvd ,de ander slaaapt op het hoog-laagbed,de ander snurkt even in een hoekje in de zon,de ander rookt een sigaar..

soms is het al moelijk genoeg voor de deelnemer om een dagniet meer thuis te zijn,met rust,vertouwen,regelmaat, komt het meestal wel goed.

Belangrijk is dat de partner-mantelzorger met een gerust hart weg kan gaan en vertrouwen in ons heeft.

Komt U gerust aan waaien ,Wij helpen U graag!


Dagopvang in ee vertrouwde omgeving

Wij wonen op een geweldige plek ,midden in het roekelse bos van otterlo. Zorg om u partner,zorg om U vader-moeder wij willen U graag helpen 3 dagen in de week om U als mantelzorger iets te ontlasten. De deelnemers en diens familie hebben het hier erg naar hun zin,

Wilt u verder info?

Annetta vd Brandhof 06-41731632


Jaar van opening

Wij zijn in 2012 als zorgboerderij gestart.