Zorgboerderij De Stelle

Onze jam in kerstpakketten

Onze jam staat in de nieuwsbrief van kerstpakketten leverancier Brandwijk. Hier zijn we natuurlijk erg trots op en hopen op veel bestellingen.

Zie ook: www.promz.nl/heerlijke-mvo-jam/
28 september 2017

Fruit

Kom snel naar onze boerderij, want het eerste fruit is al rijp. Op dit moment kunt u al genieten van onze heerlijke kersensoorten: Merchant, Bigareau Burlat en Schneiders.

Binnenkort zijn ook de kruisbessen, rode bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen en pruimen te plukken.

Twijfelt u of het fruit al rijp is, bel dan eventjes naar; 0111-450198.

Naast fruit plukken, hebben wij nog meer activiteiten voor recreanten. Zo hebben wij diverse dieren die geaaid mogen worden en wanneer u reserveert, kunt u van maandag t/m vrijdag om 10.30 de cliŽnten meehelpen met de dieren voeren, dit noemen wij 'de Voertoer'.

Ook hebben wij een uitdagende skelterbaan waar kinderen op kunnen spelen.

Wij verwelkomen u graag in ons winkeltje, waar ook onze zelfgemaakte fruitproducten te koop zijn; jam, dessertsaus, stoofperen en diksap. Ook hebben we echte PIP-ijsjes te koop.

Zie ook: https://www.facebook.com/Boerderij-de-Stelle-293092194045416
6 juni 2017

Gezond het voorjaar in!

Sinds een aantal weken heeft Zorgboerderij de Stelle een samenwerking met sportcentrum Laco in Zierikzee opgezet. Dit geeft begeleiders de mogelijkheid om onbeperkt met de cliŽnten te gaan fitnessen, maar ook zwemmen en groepslessen volgen. Dit is een erg groot succes en de cliŽnten genieten volop terwijl zij aan hun gezondheid werken en hun energie kwijt kunnen.

Zie ook: https://www.facebook.com/Boerderij-de-Stelle-293092194045416/
1 maart 2016

Toerisme op de zorgboerderij

Jam

In onze eigen jamkeuken maken wij de lekkerste jam en dessertsauzen. Hier verwerken wij ons eigen fruit in en bij het productieproces betrekken wij de cliŽnten, van het plukken en afwegen van het fruit, tot het stickeren en afleveren van de dozen met jampotten.

Camping
Op het terrein is ook een mini camping. Er zijn 15 plekken, waarvan 5 seizoensplaatsen. Het is een rustige camping met ruime wandelmogelijkheden. De camping ligt rechtstreeks aan het Krekengebied en op loopafstand van de Oosterschelde en het strand. Ook Zierikzee ligt op 10 minuten fietsen.

Winkel
Kom gezellig langs in onze winkel! We verkopen onze zelfgemaakte jam en dessertsauzen in de volgende smaken:

Aardbei
Braam
Woudvruchten
Pruim
Abrikoos
Framboos

Onze zelfgemaakte dessertsaus is er in aardbei, framboos en braam.

Hiernaast verkopen wij diverse andere typisch Zeeuwse producten, van likeur, tot fruitsap en snoep. Ook hebben we diverse Ola ijsjes en in het voorjaar verkopen we caviaís.

Fruit plukken

In de zomermaanden groeit er in onze plukgaarden heerlijk fruit. Met het fruit maken wij onze jam, maar dagjes mensen zijn ook van harte welkom om te plukken en het fruit mee naar huis te nemen. We hebben bramen, frambozen, kersen, kruisbes, rode bes, zwarte bes en pruimen. Er kan 7 dagen in de week van 10-00-16.30 geplukt worden. De plukprijzen variŽren en er kan afgerekend worden in ons winkeltje.

Voertoer

Op ons terrein staan diverse dieren (ezels, varkens, paarden, konijnen, caviaís, schildpadden, baardagamen, kippen en duiven) en deze moeten elke ochtend gevoerd worden. Als iemand mee wil helpen dan kan dit, de voertoer start rond 10.30 en duurt een uur ongeveer. Graag van te voren reserveren via Linda Schippers (0651012219).

8 augustus 2014

ABN AMRO klusdag

Vandaag zijn we in samenwerking met ABN AMRO aan de slag gegaan om onze pipo wagen op te knappen. Door de vele mankracht en de bijdrage van MultiMate Nieuwerkerk hebben we zelfs nog wat extra's kunnen doen en zijn nu ook de picknicktafel en het duivenhok in de kleuren van het Stelle logo geschilderd.

Het terrein is opgeleukt met plantjes die gesponsord zijn door Kwerkerij Stouten.

De lunch werd vandaag verzorgd door de Stadsbakkerij.

https://nl-nl.facebook.com/pages/Boerderij-de-Stelle/293092194045416

21 juni 2014

Pompoenenveld

Dankzij onze vrijwilliger Johan Dreven hebben wij het lang gekoesterde pompoenenveld kunnen realiseren.

5 juni 2014

Facebook

Houden jullie ook onze facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes?

https://nl-nl.facebook.com/pages/Boerderij-de-Stelle/293092194045416

5 juni 2014