Zorgboerderij Midlaren

Wie zijn we?

Ik ben Renske Pieters en samen met mijn echtgenoot Johan heb ik een Melkveebedrijf . Tot afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg als verzorgende en op een dagbesteding als begeleidster. Na jaren van zal ik wel zal ik niet komt nu een lang gekoesterde wens uit . Na een uitgebreide verbouwing van de “ Deel” tot een ruimte om bezoekers van de dagbesteding te mogen ontvangen. Er is bewust gekozen voor het creëeren van dagbesteding voor mensen met de ziekte dementie , niet aangeboren hersen afwijkingen en ouderen in een sociaal isolement. En graag bieden wij deze doelgroepen, die door uiteenlopende redenen gebaat zijn bij dagbesteding in een landelijke omgeving, een veilige en gezellige plek om te komen tot een zinvolle en betekenis volle dagbeleving.


Het werk

Op de boerderij is altijd wat te doen! In de moestuin of siertuin werken, 

dieren verzorgen ( kalfjes, konijnen, geitjes, pony’s, katten ,hond)

Klusjes doen opstal of buiten 

Wandelen

Fietsen

Groente en fruit uit eigen tuin verwerken

Koken en bakken 

Creatief bezig zijn ( kaarten maken , handwerken, schilderen enz.)

Spelletjes doen 

Muziek luisteren en  samen zingen

Genieten van de omgeving en lekker buiten zijn

Praten .

Er wordt veel aandacht aan bewegen gegeven.

Er is veel mogelijk ( bijna alles mag maar niets moet) we gaan samen bekijken wat de interesse van de groep en de persoonlijke interesse is.


En verder ...

Wilt u meer weten dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen, als u even belt voor een afspraak 06 82328153 dan zorg ik dat de koffie klaar staat en geven wij een rondleiding op de dagbesteding.


Jaar van opening

Wij zijn in 2019 als zorgboerderij gestart.