Zorgboerderij Miklath

Wie zijn we?

Jennie Morsink en Gerita van Laar Moeder en dochter .Samen wonen en werken wij met onze gezinnen op zorgboerderij Miklath.

Het werk op de boerderij doen wij samen met onze deelnemers zij helpen ons nadat in het voorjaar de boer ziek werd en de melkkoeien weg gingen met de verzorging van het jongvee,ponys ,schapen,konijnen,kippen enz  Wij bieden  van maandag tot en met zaterdag dagbesteding aan kinderen en jongeren Wij werken in kleine groepjes zodat wij de deelnemers de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben.Gerita heeft de curses geef me de 5 van Collette de bruin gevolgd we proberen deze ook zoveel mogelijk toe te passen.Samen volgen we  curses op allerlei gebied We proberen onze deelnemers een fijne en gezellige plek te bieden .Wilt U een keer komen kijken dat mag altijd maar wel graag eerst even bellen


Het werk

Er is hier van alles te doen: helpen in de tuin, gazon maaien, kalfjes voeren, , lekker genieten van de dieren hun hok schoonmaken, pony borstelen  skelteren , trampoline springen Bij slecht weer gaan we knutselen of iets bakken,samen een spel spelen,of soms even uitrusten..


En verder ...

Wij willen graag voor iedereen zijn wat de naam van onze zorgboederij betekend 'Miklath' een toevlucht. Wij willen de kinderen en de jongeren die bij ons zijn  binnen ons gezin een veilig thuis bieden. De boer en boerin zijn het aanspreekpunt voor iederen. En als wij er niet zijn, dan is er altijd een van onze kinderen die ons wil vervangen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2002 als zorgboerderij gestart.