Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Sinds 2008 doen wij ook aan dagbesteding. Deze dagbesteding is met name bedoeld voor (oudere) jongeren die buiten de boot vallen in het arbeidscircuit, maar ook jongeren die (tijdelijk) geschorst zijn van school doen hier aan mee. Ons motto is; wie onterecht thuis zit, kan best iets doen. Deze dagbesteding wordt ook gefinancierd via de pgb’s of jeugdwet.

Werk

We hebben op dit moment twee werknemers in dienst die zes uren per dag met deze jongeren aan het werk gaan. Deze werkzaamheden gebeuren op beide locaties; groentetuin aanleggen en onderhouden, onderhoud en reparaties van apparatuur en machines, grasmaaien, dieren verzorgen, vogelhuisjes maken, huisdecoraties maken, houtbewerking, etc. Afhankelijk van de interesses van de jongere/jong volwassene kan besloten worden welke groep het meest geschikt is voor uw kind. Op termijn is het mogelijk om klusjes van particulieren op zich te gaan nemen zoals grasmaaien en tuinen onderhouden. Het doel dat we hiermee willen bereiken is tweeledig; de jongere/volwassene doet ervaring op en u wordt overdag ontlast.

Bijzonderheden

Impressie van boerderij

Laatst bijgewerkt: 15-09-2020

Gestart in

2012

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Problematiek of beperking

  • Verstandelijke beperking

Leeftijd

  • Volwassenen

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl