Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij Kees  en Cobi wonen met onze 4 zoons op ons melkveebedrijf aan de Broekseweg in Meerkerk. In 2012 is Cobi gestopt met haar werk als verzorgende in de thuiszorg om haar droom... zorg verlenen aan hen die dat nodig hebben op de boerderij..te realiseren. Zo zijn wij in 2014 gestart met zorgboerderij Boer & Bont. Hier kan men vier dagen in de week terecht voor dagbesteding in een huiselijke sfeer.

Werk

We beginnen de dag met een kop koffie en een gezellig praatje in onze gezellige woonkeuken, daarna worden de voorbereidingen voor de warme maaltijd gedaan.  Vervolgens is er tijd om de dieren te voeren , een spelletje te doen of gewoon even een 'frisse neus te halen. We nuttigen met elkaar de warme maaltijd wat altijd erg lekker en gezellig is...dat is wat we namelijk bijna dagelijks te horen krijgen... verder mogen we graag wat knutselen , een bloemstukje maken, wat lekkers bakken en gaan we af en toe ook 'de hort op' naar bijvoorbeeld het tuincentrum,  de kinderboerderij of het dorp. Doordat we kleinschalig zijn en willen blijven kunnen we iedereen de aandacht geven die hij of zij nodig heeft.

Bijzonderheden

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2014

Aangesloten bij

  • Stichting Zorgboeren Zuid-Holland

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl