Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Boerderij Welgelegen; ‘Thuis van huis’

B&B en dag/zorg boerderij

Wij zijn Nancy & Jolanda Swart. Na de middelbare school begonnen in de zorg, ervaring op gedaan in de Grafische Branche, MKB en vervolgens beide omgeschoold naar Verzorgende IG (2015). Gewerkt in de thuiszorg en met een doel voor ogen vervolgens januari 2017 hotel Welgelegen gekocht. Doel: Welgelegen ombouwen naar zorgboerderij. Januari 2019 is Welgelegen een B&B en bieden wij dagbesteding aan ouderen. Toekomst plan... ontlasten van mantelzorgers, bieden van respijtzorg. Zodat de gasten van de dagbesteding in de toekomst ook bij ons kunnen logeren.

Werk

Onze gasten zijn voornamelijk senioren met dementie of andere niet-aangeboren-hersen afwijkingen, mensen die in een sociaal isolement zitten en op zoek zijn naar wat gezelligheid en een nuttige dagbesteding. Er is altijd wat te doen op onze boerderij. Wij zijn geopend van maandag tm vrijdag van 10.00-16.00 uur. Mensen die een indicatie via WMO of PGB hebben kunnen bij ons terecht. Maar ook mensen die op particuliere basis hulp zoeken kunnen een beroep op ons doen. Daarnaast richten we ons op mensen die liever niet de gehele dag naar dagbesteding willen maar wel gezellig samen een kopje koffie willen drinken of tussen de middag bij ons aanschuiven voor een warme maaltijd.

Bijzonderheden

Onze boerderij beschikt over een grote tuin aan de voorzijde met prachtig uitzicht. Een ren met Vlaamse reuzen en kippen, moestuinbakken, jeu de boulle baan, fruitbomen en ene heerlijk zonnig terras... genoeg te doen !

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2019

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Geen

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl