Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Buiten gewoon! Fit-inn is een initiatief van Sandra en Jeroen Willemsen.

Wij wonen op één van de mooiste locaties in de Noordoostpolder. Een landelijk gebied, aan de rand van het bos, een heerlijk groot eigen erf en vele mogelijkheden op fiets- en loopafstand.

Vanuit onze opleidingen (Cios,Calo-Pabo) en vele ervaringen op gebied van sport en bewegen, les- en leidinggeven én het werken met kinderen is het idee voor ons bedrijf ontstaan.

Werk

De kinderen zijn welkom vanaf 8.30 uur tot 19.00 uur. Het programma heeft 4 vaste activiteiten. Deze worden vooraf met de kinderen besproken door middel van pictogrammen.

1. Bewegingsactiviteiten. (circus, slackline, spelenkermis, softbal, sportcircuit, levend ganzenbord, tikspelletjes, Jeu de Boules, fietsen, bosspel, blindvolleybal, omkeervoetbal, tafeltennis, touwtje springen, parachute, vliegeren, cricket, skelterrace, etc.)

2. Binnen– en buitenspelen. (kapla, sjoelen, k'nex, scope, darten, puzzels, zoub, tekenen, knutselen, lezen, kleien, verven, crossfiets, circus, trampoline, zandbak, glijbaan, skelter, etc.)

3. Spelletjes. (jenga, bingo, ganzenbord, champagnespel, mens erger je niet!, rummicub, dammen, yatzee, triple memory, wie is het?, etc.)

4. Eten en drinken. (limonade, thee en melk met een koekje of fruit, ‘s middags een uitgebreide lunch, ‘s avonds een warme maaltijd))

Bijzonderheden

Voor kinderen met een gedragsprobleem is het leven niet altijd even gemakkelijk. Juist deze kinderen verdienen een fijne, sportieve dag in een natuurlijke omgeving.

Hier worden ze opgevangen door begeleiders die stevig in hun schoenen staan en hart voor de kinderen hebben.

En wat is er nu leuker dan een dag waarbij lekker wordt bewogen, gespeeld en vermaakt?

Het liefst in de buitenlucht!

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2011

Aangesloten bij

  • Vereniging Zorgboerderijen Flevoland

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl