Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Laura Rustenburg. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen, welke is aangewakkerd door mijn werkzaamheden bij diverse zorgboerderijen en instellingen. Onze zorgboerderij is kleinschalig, met twee paarden kleinvee en huisdieren. Ook beschikken wij over een groot erf, moestuin en kas.

Verder hebben wij een groente- en fruithandel. In een rustige omgeving bieden wij cliƫnten een vaste ritme en activiteiten en een zinvolle dagbesteding. De combinatie van zorgboerderij en groente- en fruitbedrijf maakt dat wij een unieke plek hebben waar altijd wat is te beleven.

Werk

Alle dieren hebben dagelijkse verzorging nodig, hokken moeten verschoond worden, dieren gevoerd, er kan paard gereden worden. In de tuin groeit en bloeit er altijd wat. In het groente- en fruitbedrijf wordt groente en fruit verpakt, gesorteerd en klaargemaakt. In de kas worden producten geteelt. De schuur wordt aangeveegd en opgeruimd. We maken jam, koken heerlijke stoofperen en maken de lekkerste appeltaart.

Bijzonderheden

Verder maken wij samen tussen de middag de lunch klaar. Ophalen en brengen kan in onderling overleg worden geregeld.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2015

Aangesloten bij

  • Stichting Landzijde

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl