Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Het Sleutelbos is een kleinschalige dagbesteding in de buurt van Heerenveen. Kernwoorden zijn respect, gelijkwaardigheid en sfeer. Bij ons kun je in de tuin werken, in het atelier en kijken we naar wat je kan en wat je wil leren.

Werk

Wij bieden kleinschalige dagbesteding aan op een locatie van Staatsbosbeheer in Nieuwehorne. Op deze locatie hebben wij de beschikking over twee gebouwen waarin de activiteiten plaatsvinden.

Op ons terrein hebben de cliënten de mogelijkheid om onder begeleiding creatief bezig te zijn, buitenactiviteiten te ondernemen zoals terreinonderhoud, verzorging van de dieren en werken in de moestuin.

Onze zelfgemaakt cadeauartikelen kunt u bekijken en natuurlijk kopen in ons Winkeltje!

Bijzonderheden

Wij vinden het belangrijk dat mensen met een beperking de mogelijkheid hebben te ontdekken wat ze leuk vinden en zich hierin kunnen ontwikkelen. Daarom willen wij naast ons aanbod cliënten de ruimte bieden voor eigen invulling. De basis voor de dagbesteding is dat wij, door onze ervaring, kwalitatief goede begeleiding bieden. Daarnaast vinden we de sfeer waarin de dagbesteding plaats vindt van groot belang. Kernwaarden voor ons zijn respect, gezelligheid, gelijkwaardigheid en aandacht voor de cliënt. Dit alles vindt plaats in een rustige, ruimtelijke en bosrijke omgeving. Deze elementen moeten eraan bijdragen dat de cliënten zichzelf kunnen ontwikkelen en zinvol bezig zijn.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2009

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl