Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Koemeer is een kleinschalige dagopvang in het Brabantse Wintelre (gemeente Eersel) voor o.a. mensen met dementie. Wij bieden vanuit onze eigen woning maandag t/m vrijdag zinvolle dagbesteding aan maximaal 6 tot 8 personen die wat extra zorg en aandacht behoeven. Door bewust voor een kleinschalige aanpak te kiezen, kunnen we iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht, maar ook voldoende rust en ruimte bieden.

Van een krantje lezen op het terras tot het spelen van een spelletje en van het voeren van de paarden tot het genieten van het omliggende natuurschoon. Het belangrijkste is dat mensen zich bij ons thuis voelen!

Werk

Wij maken gebruik van een duidelijke dagstructuur zonder vast activiteitenprogramma. We stimuleren mensen om te doen waar zij plezier aan beleven en bieden daarom ook een grote diversiteit van werkzaamheden en activiteiten aan.

Bijzonderheden

We houden zoveel mogelijk rekening met de agenda van deelnemers en mantelzorgers.

Onze medewerkers halen de deelnemers zelf op en brengen ze weer veilig thuis waardoor er altijd een vertrouwd gezicht zal zijn. 

Tevens kunnen we deelnemers een combinatie van dagopvang en individuele begeleiding bieden. Uiteraard wanneer onze agenda dat toelaat.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2015

Aangesloten bij

  • ZLTO

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl