Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wonen in een dorp heeft net even wat meer

Aan de Orxmasingel, in het voormalige politiebureau van Menaam, hebben wij  6 appartementen gerealiseerd voor begeleid wonen. Wij bedoel ik mee Jan en Silvia Bakker. Samen hebben wij de Tuorrebout BV  Een kleinschalige onderneming met grote diversiteit in het bieden van opvang en begeleiding. Naast wonen bieden wij ook logeeropvang voor de jeugd en dagbesteding voor ( jong) volwassenen. Onze kinderen Rick (21) en Iris (20) studeren nog en helpen mee waar mogelijk. Iris loopt stage op de dagbesteding.

Werk

Ondersteunde begeleiding is gericht op zelfredzaamheid en (re)integratie in de samenleving. We helpen je met schoonmaak, uitgaven op een rijtje te zetten, werk vinden maar ook met de sociale interactie met bewoners en buren.

We gaan er vanuit dat je overdag een zinvolle dagbesteding hebt, zo niet dan kan dat bij ons in Menaam. Op loop afstand bieden wij dagbesteding aan, kijk ook op de site dagbesteding Menaam. 

Bijzonderheden

De gemeenschappelijke ruimte (steunpunt) is te vinden op de begane grond. Hier kun je samen koken en eten, gezellig bij elkaar zitten. Ook is er dan een begeleider aanwezig. We werken met vaste begeleiders die dag en nacht voor je klaar staan. In de nachten is er iemand op afroep beschikbaar. 

Eigen appartement bestaat uit eigen voordeur, keuken, slaapkamer, douche en toilet. Op loopafstand heb je de bushalte en artsenpraktijk en zijn er diverse verenigingen in de buurt. 

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2017

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl