Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Op deze boerderij wordt dagbesteding geboden aan zowel jongeren als volwassenen met een verstandelijke-, lichamelijke- of psychische beperking. Maar ook aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die graag willen werken en/of leren in een prettige, natuurlijke omgeving.

Er is plaats voor 8 deelnemers per dag. Door deze kleinschaligheid is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we inspringen op ieders specifieke wensen en behoeften.

Lekker samen aan de slag!

Ons zorgconcept is eenvoudig en doeltreffend. Lekker op de boerderij samen bezig zijn met nuttig werk. Wij werken met deelnemers, die samen met professionele begeleiding in een ontspannen sfeer de dagelijkse klussen uitvoeren.

De boerderij biedt een enorme verscheidenheid aan passend leuk werk, voor iedereen die het lekker vindt de handen uit de mouwen te steken. Dagritme en structuur zijn op de boerderij onmisbare elementen. Zo bieden wij onze deelnemers een volwaardige, afwisselende en zinvolle dagbesteding waarop men aan het eind van de dag met een voldaan gevoel kan terugkijken.

Werk

Wij doen verschillende werkzaamheden, afhankelijk van de behoefte en wensen van de deelnemers. En natuurlijk van het seizoen! In het voorjaar 2020 openen wij onze theetuin, waar de deelnemers is samenwerking met een professionele heerlijke dingen maken en serveren op ons terras.

- moestuin, kazen verzorgen, dieren verzorgen, winkelwerkzaamheden (boerderijwinkel aan huis), horeca werkzaamheden, creatief en ontspanning.

Bijzonderheden

Check onze site: www.doruvael-buitenzorg.nl voor meer informatie of neem contact op met Patricia Vlooswijk: 06-24970360 en kom eens een kijkje nemen.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2014

Aangesloten bij

  • Vereniging Utrechtse Zorgboeren

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl