Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Thom en Tsjikke Krol en runnen met een professioneel team leer- en zorgboerderij Hamster Mieden in Drogeham. Drogeham is gesitueerd in het midden van de driehoek Drachten-Leeuwarden-Groningen.

Wij verzorgen diverse trajecten voor kinderen en jongeren om te werken aan bijv. het verminderen van hun gedragsproblematiek en/of gedragsstoornis en het verbeteren van vaardigheden op diverse terreinen. Dit doen we (deels) met behulp van boerderij-activiteiten. Hamster Mieden is dan ook heel geschikt voor kinderen en jongeren die houden van dieren en graag buiten mogen zijn.

Trajecten worden zowel door de week als in het weekend aangeboden en kunnen worden aangevuld met verblijf. Naast een professioneel en betrokken team op Hamster Mieden werkt Hamster Mieden ook samen met andere gespecialiseerde zorgaanbieders. 

Zorg en Onderwijs - Hamster Mieden biedt voor kinderen en jongeren bij wie (tijdelijk) geen onderwijs mogelijk is, in overleg met betrokken partijen een aangepast programma. 

Werk

Bijzonderheden

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2009

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl