Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Zorgboerderij Molenvelden is gevestigd op het melkveebedrijf van familie de Crom. Het bedrijf bevindt zich aan de rand van het dorp Knegsel, wat behoort tot de gemeente Eersel.

Half maart 2009 is de zorgboerderij gestart met het bieden van dagbesteding aan ouderen. Vanaf april 2012 biedt Molenvelden naast dagbesteding ook dagbehandeling. Bij ons kunnen de gasten genieten van een heerlijk kopje koffie en een warme maaltijd, in een rustige en natuurlijke omgeving.

Werk

De gasten kunnen het kleinvee voeren of bezig zijn in de moes- en siertuin. Er zijn ook nog vele andere activiteiten zoals biljarten, kaarten, gezamelijk koken, jeu de boulen, geheugentraining, beweging, muziek enz

 

Maar bovenal genieten van het plattelandsleven in deze rustige en natuurlijke omgeving. Op zorgboerderij Molenvelden geldt: niets moet en alles mag.

Bijzonderheden

Zorgboerderij Molenvelden heeft verschillende dieren op het bedrijf, zoals kippen, honden, katten, een mini-varken, duiven en een pony.

 

Naast het genieten van de omgeving en de dieren worden er verschillende activiteiten uitgevoerd. Bijvoorbeeld het gezamenlijk bereiden van de maaltijd, het verzorgen van de dieren en het verwerken van de producten uit de moes- en bloementuin.

 

Kortom voor ieder wat wils. Echter is deelname aan de activiteiten geheel vrijblijvend.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2009

Aangesloten bij

  • ZLTO

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl