Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn RenĂ© en Irene Gerrits en samen met onze 4 kinderen wonen wij in Groeningen. Ik (Irene) ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme stoornis. Hierdoor ben ik erg gemotiveerd geraakt om zelfstandig met deze doelgroep te gaan werken. Achter ons huis ligt een mooi stuk grond waarop we onze zorgboerderij gerealiseerd hebben. We bieden daar dagbesteding voor mensen uit deze doelgroep.Ook mensen met een andere beperking/hulpvraag zijn welkom,mits we ze de goede begeleiding kunnen bieden en zij passen binnen de bestaande groep.

Werk

Voor de dagbesteding zijn er vaste werkzaamheden zoals het verzorgen van de dieren. Verder geven de seizoenen structuur maar ook duidelijke richtlijnen voor de werkzaamheden in het jaar, zoals snoeien, gras maaien, fruit oogsten, groente zaaien en oogsten,sproeien, jam maken en hout halen. De koffie,thee en lunch verzorgen en huishoudelijke klusjes behoren ook tot de vaste werkzaamheden. Bij slechter weer is er een ruimte waar we binnenactiviteiten aanbieden.Denk hierbij aan creatieve activiteiten, maar ook koken/bakken en houtbewerken. Kortom: een werkplek waar afwisselend werk is en volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Bijzonderheden

Er is zoveel te vertellen! Kijk maar eens verder op onze website : www.zorgboerderijmolenveld.nl

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2011

Aangesloten bij

  • ZLTO

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl