Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wie zijn de Schoone Schoap’n?

De broers Herman en Gerrie Sentker officieel Maatschap Sentker. Samen met personeel, zorgdeelnemers en agrarische stagiairs werken wij op ons biologische melkschapenbedrijf dat ca. 800 schapen telt incl. bijbehorend jongvee. Wij beschikken beide over een agrarische opleiding, Herman in technische richting en Gerrie de theoretische richting.

Door omstandigheden ondervonden wij ons natuurlijke talent voor het begeleiden van zorgdeelnemers en hebben ons hierin gaandeweg verder bekwaamd

Werk

Op onze zorgboerderij werken we samen zodat iedereen zich betrokken voelt. De deelnemers helpen zoveel mogelijk mee bij de dagelijks werkzaamheden: melken van de schapen, het voeren, vegen van de voergoot en stal, meerijden op de tractor, uitmesten, het schoonhouden van de stallen en omgeving.

Ook kan er meegewerkt worden in de groentetuin met kleine kas en zijn er andere dieren te verzorgen ( kippen, konijnen, ganzen, minivarkens). Ook kun je meehelpen bij niet-agrarische werkzaamheden (auto wassen, kleine huishoudelijke taken)

Bijzonderheden

Wij hebben geen specifieke doelgroep, in goed overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken. Onze instelling is: zoveel mogelijk meewerken en met een big smile naar huis!

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2012

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl