Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Zorgboerderij Trintelen is een agrarisch gemengd  bedrijf met paarden, kleinvee zoals schapen, konijnen, kippen, duiven , poezen, biologische moestuin en akkerbouw. Het is een familie bedrijf.  Chantal Muijrers begeleidt  het gehele proces.

Wij begeleiden mensen met een hulpvraag tijdens het verzorgen van de dieren en werkzaamheden op de boerderij. De kracht die in ieder van ons aanwezig is, wordt door jezelf met onze ondersteuning tot werkelijkheid gemaakt, waardoor een zinvolle dag beleeft wordt op de zorgboerderij. Dat stuk ondersteuning is door de begeleiding van uiteenlopende aard. Een stuk professie (kennis en achtergrond stoornissen zoals autisme), communicatie, emotie, sociale vaardigheden. Maar er wordt vooral gekeken wat wil jij?

Samen genieten van de bezigheden in de buitenlucht, groenvoorziening, de dieren verzorgen en onderhouden van stallen maakt de dag natuurlijk en puur.

Werk

Zorgboerderij Trintelen heeft een ruim keuzeaanbod. De boerderij heeft paarden, pony's, kippen, schapen, konijnen, poezen,  die door ons allen verzorgd worden.
Het verzorgen van de dieren: voeren, knuffelen, borstelen, de stallen worden schoon gemaakt, onderhoud zoals verven en schoon spuiten van de stallen, de weilanden afrasteren, timmeren etc.
Daarnaast is er een biologische moestuin en een kweekkast. Hierin worden allerlei groenten gekweekt, fruit geplukt en planten gezaaid.

Bijzonderheden

Tevens is er een boerderijcamping waar gezelligheid en sfeer voorop staat. Samen met de campinggasten een praatje maken, de toiletten poetsen, post verzorgen aan de gasten.
Regelmatig wordt er brood en limburgse vlaai gebakken, samen met begeleiding en/ of campinggasten. Daarna met z'n allen smullen van de vers gebakken vlaai met een kopje koffie of thee.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2004

Aangesloten bij

  • LLTB

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl