Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Harm en Maaike Terra en hebben een melkveebedrijf en zorgboerderij aan de rand van Uitgeest naast het station gelegen. Er zijn verschillende soorten dieren aanwezig, koeien, kalfjes, schapen, geiten, konijnen, katten en honden.

Wij bieden werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking in een rustige en plezierige omgeving waar wij onze mensen onder professionele begeleiding laten meegenieten aan de ruimte en het buitenleven. De mogelijkheid bestaat om u met de auto op te halen en thuis te brengen. 

Een afspraak maken kan via Stichting Landzijde te Purmerend    Tel: 0299-474118 Email: info@landzijde.nl

Werk

Zorgboerderij het Kooghuis biedt een structurele dagbesteding. Onze instelling is om een arbeidsmatige dagbesteding te hebben waar voor iedere deelnemer zijn eigen mogelijkheden liggen. Geen productie werk maar aanwezigheid stellen wij op prijs. Onze hulpboeren kunnen assisteren bij het verzorgen van de dieren, schoonmaken van de stallen, onderhoud aan de gebouwen, tuinwerkzaamheden. Het doel is dat wij voorjaar 2019 ook een moestuin hebben om in het werken. We hopen met onze oogst dan ook een lunch te kunnen gaan maken. Wij beschikken in onze boerderij over een ruime kantine waar wij koffie drinken en lunchpauze hebben.

Bijzonderheden

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2018

Aangesloten bij

  • Stichting Landzijde

Kwaliteitssysteem

  • Geen

Klachtenreglement

Download document