Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Wim en Janneke Otten, we hebben een gezin met 4 kinderen, waarvan er nog 2 bij ons thuis wonen. We wonen op een leuke boerderij met heel veel verschillende dieren. Zo hebben we 2000 biggetjes. Daarnaast hebben we nog paarden, kippen, eenden, konijnen, poezen, vogels en 2 kleine hondjes.

Dagbesteding

Ons Erf is een kleinschalige zorgboerderij. Dit houdt in de we maximaal 4 deelnemers per dag ontvangen. Op maandag, donderdag en vrijdag bieden we dagbesteding van 9 tot 4 uur. Wij bieden op onze zorgboerderij verschillende activiteiten. Deelnemers mogen 's morgen helpen met het verzorgen van de biggetjes en alle andere dieren. We werken met hout in de houtwerkplaats. We kloven hout. We verzorgen de groentetuin en de bloementuin, we koken samen, en hebben daarnaast nog veel andere activiteiten. Bij alles gaan we op zoek naar werk wat bij de deelnemer past en waar ze plezier aan beleven. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning, samen genieten van alle leuke dingen om ons heen.  

Werk

Bijzonderheden

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2012

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl