Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Anne en Nicoline Geleynse. We hebben twee dochters. We hebben de zorgboerderij opgezet met het verlangen kinderen en jongeren een plek te bieden waar ze zich veilig voelen, dingen kunnen ervaren, mogen leren en kunnen genieten.

Het bezig zijn in de natuur en het contact met de dieren vinden we van belang.

Op Zorgboerderij Zorg en Vrij wordt kleinschalig dagbesteding, individuele begeleiding, logeren en vakantieopvang geboden aan kinderen met een beperking in de leeftijd van zeven tot achttien jaar. Wij werken met groepen van maximaal vier kinderen/jongeren. Op deze manier kunnen wij voldoende aandacht schenken, ondersteunen en begeleiden.

We sluiten aan bij de mogelijkheden van de kinderen, daarnaast kijken we naar leermogelijkheden en ondersteunen/ begeleiden de kinderen/jongeren hierin.

De zorg kan betaald worden vanuit PGB en ZIN.

Wij werken vanuit onze christelijke identiteit.

Werk

Op de boerderij kunnen de deelnemers helpen met het verzorgen van de dieren, het verschonen van de hokken, klusjes rondom de boerderij, het onderhouden van de groentetuin. Daarnaast is er de mogelijkheid om te bakken, knutselen, spelen en muziek te maken. 

Bijzonderheden

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of ons aanbod aansluit bij hetgeen u zoekt.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2012

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl