Zorgdomein de Vier Ambachten

Wie zijn we?

Zorgdomein de Vier Ambachten is een uitdagende dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die wat meer structuur in hun dagelijkse leven willen. De dagbestedingslocatie ligt in onze prachtige wijngaard in Simonshaven.


Het werk

Onze cliŽnten, of liever onze medewerkers kunnen ons helpen bij diverse werkzaamheden: in de wijngaard bij bijvoorbeeld de oogst, in de kwekerij bij het oppotten van plantjes, op het terras of in de keuken, bij de B&B, onze slaap-wijntonnen en wijngaardhuisjes.

Verder is het mogelijk een opleiding te krijgen als assistent hovenier ťn hiervoor diverse erkende certificaten te behalen zoals snoeien, plantenkennis, straatwerkzaamheden, bosmaaier, houtwerkzaamheden, onderhoudwerkzaamheden enzovoort

Uiteraard is het ook mogelijk gewoon op je gemak, te knutselen, schilderen, plakken haken en verzin maar verder wat leuk is!

We gaan regelmatig op pad bij anderen kijken, naar een schapen of koeien boerderij bijvoorbeeld.


Zorg zoals Thuis

Zorgdomein de Vier Ambachten is samen met de mensen van Domein de Vier Ambachten een echt familie bedrijf, met de nadruk op familie. Wij willen graag dat onze cliŽnten dat zo ervaren en zich helemaal thuis voelen, dat ze na een fijne dag met een goed gevoel naar huis gaan. Dat ze helemaal tot rust komen na een dag in de natuur. En dat ze ook wat kunnen leren, zich zelf kunnen ontplooien, hun eigenwaarde kunnen ontwikkelen, leren met anderen om te gaan.

Kortom een mooie dagbesteding!


Jaar van opening

Wij zijn in 2019 als zorgboerderij gestart.