Zorghoeve Ora et Labora

Wie zijn we?

Zorghoeve Ora et Labora biedt haar gasten een prettige en unieke vorm van dagbesteding/dagverzorging in een landelijke sfeer.
Dit alles vindt plaats in een voormalige boerderij die in een landelijke omgeving is gelegen en grenst aan een prachtig natuurgebied. Het biedt de gasten de mogelijkheid om volop te genieten van het buitenleven en de natuur. Het dorp 's Gravenmoer heeft veel natuurschoon te bieden en wordt dan ook vaak 'het Giethoorn van het Zuiden' genoemd.


Het werk

De gasten bepalen zelf hoe ze hun dag op de zorghoeve doorbrengen. Ze kunnen helpen bij de verzorging van de dieren, in de moestuin en bij de voorbereidingen van de gezamelijke warme maaltijd. Ook kunnen ze genieten van de natuur en als ze willen veel tijd buiten doorbrengen. Zomers genieten ze van het heerlijke terras, de vogels en de bloemen in de tuin.
Bij slecht weer zorgt de ruime huiskamer met houtkachel voor een gezellig samenzijn.


En verder ...

Als u meent in aanmerking te komen voor zorg op de zorghoeve kunt u contact opnemen uw gemeente.Wanneer u een beschikking krijgt worden verdere stappen ondernomen voor plaatsing op de zorghoeve.

U kunt voor meer informatie hieromtrent ook altijd naar de zorghoeve bellen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2006 als zorgboerderij gestart.