Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

green4c Het Erasmus-project Green4C is een driejarig project met als doel om innovaties en initiatieven op het gebied van green care te promoten. Met green care wordt bedoeld alle activiteiten die een verbinding maken tussen natuur, landbouw en de gezondheid van mensen. Een van de thema’s is zorglandbouw.
Komend jaar organiseert dit project een summer school voor studenten en professionals die met een green care initiatief willen starten of daar een idee voor hebben. Samen met andere studenten en professionals volg je een programma van 3 weken in Italië waarin je workshops krijgt van experts en professionals, voorbeelden ziet en gezamenlijk je ideeën uitwerkt. Voor geïnteresseerde studenten is er een beurs beschikbaar en ontvang je 6 studiepunten. Wil je meer weten neem contact op met marjolein.elings@wur.nl of check deze link.

Wil je meer weten over het project of over de green care e-learning course die we in het najaar organiseren, check dan de website van green4care. Deadline voor inschrijven is 17 april.