Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

Met de komst van de Wet zorg en dwang (Wzd) per 1 januari 2020 staat het thema zorg & dwang weer prominent op de agenda. Nu, vier jaar verder, nodigen we zorgondernemers, zzp’ers en medewerkers in de kleinschalige zorg uit om samen de balans op te maken. Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door SoloPartners, FLZ, ZorgthuisNL en  BVKZ  in nauwe samenwerking met Vilans, kennisorganisatie zorg en ondersteuning.

Meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving
Er is een gevarieerd en aantrekkelijk programma op maat gemaakt voor zorgondernemers, zzp’ers en medewerkers in de kleinschalige zorg. Deze dag belooft er één vol nieuwe inzichten en verbinding te worden en is ook interessant voor mensen die werken op plekken waar alleen vrijwillige zorg wordt geleverd.

Ontmoet gelijkgestemden en ontdek hoe jij als zorgprofessional bij kunt dragen aan meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving. Denk aan vraagstukken als: je werkt in de thuiszorg en de familie vraagt de deur bij mevrouw Jansen voor haar eigen veiligheid op slot te draaien wanneer je weggaat, mag dit wel? Of een jongere met een licht verstandelijke beperking heeft de neiging ’s nachts zijn kamer uit te glippen met alle gevolgen van dien, hoe ga je hier als zorgverlener mee om? De sprekers geven je inzichten en helpen u op weg.

Wanneer:           12 maart 2024, start 9.30 uur - einde 16.00 uur

Waar:                 Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn

Kosten:              € 25,00 per persoon

Geef je hier op of lees hier het hele programma.