Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

Het is al weer voorjaar en daarmee ook een half jaar geleden dat de laatste mee- en bijpraat sessie over het kwaliteitskader heeft plaatsgevonden. Hierbij willen wij jullie graag uitnodigen voor de volgende mee- en bijpraatsessie op 17 april 2023. Ook deze sessie zal online gehouden worden van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Deze keer zullen wij jullie bijpraten over alle ontwikkelingen die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden op het vlak van het kwaliteitskader en de successen die we hebben behaald. Hier zijn grote stappen in gezet die we graag met jullie delen, daarnaast zal er kort naar het vervolg gekeken worden.  
We gaan dieper in op het thema ‘methodisch werken’, aangezien dit de rode draad in het kwaliteitskader is. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is in deze bijeenkomst, zijn de ervaringen die jullie hebben opgedaan met het kwaliteitskader en de implementatie hiervan. Wij horen graag jullie successen en waar jullie tegen aan lopen en welke tips en tops jullie hebben over het kwaliteitskader in het ‘meepraat’ gedeelte.

Wij hopen op weer een mooie opkomst, aanmelden kan via deze link.