Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

De ALV van de Vereniging Zorgboeren Overijssel op 23 november had een mooie verrassing in petto voor haar leden: Nina de la Croix kwam haar lied ode aan de zorgboer nog eens herhalen. "Het was hetzelfde lied als op de Dag van de Zorglandbouw, maar minstens zo indrukwekkend", zei Anouk Hafkamp van de Federatie die erbij aanwezig was.

De zorgboeren kregen ook allemaal een mooie plank met streekproducten en een mooie spreuk uit het lied: 'Super zorgboer, alles komt goed met jullie aan het roer. Goed gedaan!'

broodplank vzo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was ook volgens het bestuur een mooie afsluiting van een enerverend jaar. Penningmeester Janette Meesters: "De opkomst van meer dan 40 mensen was al heel mooi. En het is denk ik gelukt het kippenvel moment van Nina op de Dag van de Zorglandbouw over te brengen. Dat vond ik heel fijn. Je neemt als zorgboer zoveel hooi op je vork en je hart is zo groot, dan is het heel fijn als je naast het nuttige ook iets fijns kunt brengen." Lachend vervolgt ze:  "Maar het zet natuurlijk wel de toon: moeten we volgend jaar weer iets leuks verzinnen."