Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

De kracht van de zorgboerderij zit in de kernwaarden. Die zorgen voor unieke omstandigheden waar heel veel mensen baat bij hebben. Het kwaliteitskader wordt hier omheen opgezet. Graag brengen we als zorglandbouw deze kernwaarden in beeld.
Door middel van foto’s, interviews en…. vlogs (korte video reportages)!
We nodigen zorgboeren van harte uit hieraan mee te doen, en per kernwaarde een filmpje te maken. Bijvoorbeeld van 2 of 3 kernwaarden.

We hebben een bestaande app laten aanpassen om het zo makkelijk mogelijk te maken. Deze heet PowerMessage. Lees hier hoe je hem gebruikt. Je mag natuurlijk ook zelf met je camera een los filmpje maken. Probeer die dan wel de inhoud mee te geven zoals in de handleiding van de PowerMessage wordt genoemd.

Naderhand
Heb je het filmpje af, dan staat hij op je mobiel bij je filmpjes. Vanaf daar kun je hem overal delen. Wij willen de vlogjes graag gebruiken ter onderbouwing van de kernwaarden. Wil je hem daarom via WeTransfer mailen naar tjitske.ypma@zorgboeren.nl We gebruiken hem dan op onze website, bij nieuwsbrieven, op ons YouTube kanaal en Facebook. Heb je moeite met een van de kanalen? Geef het even aan, dan houden we er rekening mee. En natuurlijk mag je hem zelf ook delen, graag zelfs!