Terug naar Actueel

Vaak krijgen de Federatie en individuele zorgboeren vanuit buitenlandse organisaties vanuit de hele wereld de vraag of zij zorgboeren mogen bezoeken en kennis op mogen doen over hoe wij de zaken geregeld hebben in Nederland op het gebied van de zorglandbouw. Wij zouden graag hier een meer formele structuur aan geven zodat het goed georganiseerd is voor de bezoekende partij en dat er betaald wordt voor de kosten die er gemaakt worden. Wij zijn daarom op zoek naar:
1.    Zorgboerderijen in het hele land die het leuk vinden om tegen een financiële bijdrage rondleidingen te houden op hun bedrijf voor gasten uit het buitenland. Het beheersen van de Engelse taal is daarbij wel een pré.
2.    Zorgboeren die tegen een financiële bijdrage in hun regio bezoeken willen regelen, andere organisatorische zaken willen oppakken als daarom wordt gevraagd, uitleg willen geven over hoe wij georganiseerd zijn in Nederland en andere vragen willen beantwoorden, wij zoeken in alle regio's contactpersonen die dit leuk vinden om te doen. Je krijgt van de federatie dan ook informatie en ondersteuning waar nodig. Het beheersen van de Engelse taal is daarbij wel een vereiste. Ook is het handig tijd te hebben rond begin juni, want met de jaarlijkse open dag is het gemakkelijk een ronde te maken.

Als je je wil opgeven voor punt 1 of 2 dan kun je dat mailen naar anouk.hafkamp@zorgboeren.nl