De informatie over zorgboerderijen uit de oude website zorgboeren.nl -waarmee deelnemers een zorgboerderij kunnen vinden- is overgenomen in de nieuwe website. Mét de verschillende onderdelen, behalve de doelgroepen en de foto’s. Het bleek namelijk te lastig om dit naar de nieuwe site over te zetten. Heel graag vragen we je om jouw bedrijfsinformatie in de nieuwe site te controleren en dit aan te vullen met actuele informatie en beelden.

Dat gaat eenvoudig. Je kunt daarvoor onderstaande instructies volgen en/of hieronder de korte instructie filmpjes bekijken. 

  1. Log in met je boerderijnummer die ook op de oude website als inlognaam gold en klik op “wachtwoord vergeten”. Je krijgt vervolgens een mailtje op het bij ons bekende mailadres. Maak via de link in de mail een wachtwoord naar keuze aan (letters, cijfers en ten minste 1 speciaal teken) en vervolgens kun je inloggen.
  2. Als je (rechtsboven) inlogt kun je door links te klikken op Mijn Zorgboerderij de informatie over jouw zorgboerderij aanpassen. Loop alle velden even na en vul alles zoveel mogelijk in. Foto’s (jpeg’s) kun je uploaden en bij klachtenreglement en privacyverklaring kun je pdf’s uploaden (optioneel). 
  3. Klik op opslaan en bekijk het resultaat. Niet tevreden? Ga opnieuw naar bewerken.
  4. Let op: linkjes kunnen niet meer werken door het ontbreken of dubbel gebruik van http: of https:. Ga zelf naar een browser en kopieer de hele adresbalk naar het zorgboeren cms. Dan gaat het sowieso goed.
  5. Zorg vooral dat je goed gevonden kan worden in het zoeksysteem. Kies hiervoor zoveel mogelijk doelgroepen die je bedient, net als leeftijden en activiteiten.
  6. Check of het klachtenreglement en de privacyverklaring nog kloppen en uploadt nieuwe wanneer nodig. 

Als je vragen of opmerkingen hebt, mail mij.

Hartelijk dank voor je inspanningen!  Samen maken we er wat moois van!

Tjitske Ypma,

Communicatiemedewerker Federatie Landbouw en Zorg

Tjitske.ypma@zorgboeren.nl

 

 

Instructie inloggen:

instructie inloggen 

 

Instructie profiel aanpassen:

instructie profiel bewerken

 

Instructie profiel bekijken: 

instructie resultaat bekijken