Terug naar Actueel
  • Zorgboeren

Wil je je jaarverslag in de toekomst nog beter maken? En vind je het leuk de jaarverslagen van anderen te bestuderen? Doe dan online mee aan de dialoogsessie op 9 april van 14.30 tot 17.00 uur.

Astrid Platen van het Groenteboerinnetje deed vorig jaar mee en werd zo enthousiast, dat ze dit jaar weer mee gaat doen. “Ik wil altijd graag verbeteren en was vorig jaar niet zo tevreden. Nu ben ik veel meer tevreden, en wil het graag delen. Het is ook interessant om de jaarverslagen van anderen te lezen, daar leer je ook veel van. Zowel qua presentatie als qua inhoud. Ik heb geleerd dat ik liggende foto’s moet gebruiken, bijvoorbeeld.

Het kwaliteitskader helpt ook bij het jaarverslag. De kernwaarden ga ik een voor een langs, zowel in de praktijk als in het jaarverslag. Die zijn heel helpend. Bij ons is een druk jongetje dat zich goed kan uitleven op de boerderij en die we helpen bij zijn gedrag. Omdat hij wordt gezien en gehoord, gaat het een stuk beter met hem.

Het kost wel wat tijd om mee te doen, je moet er echt even voor gaan zitten. Je leest drie jaarverslagen van anderen en gaat echt de diepte in bij je eigen jaarverslag. Maar het is tegelijk heel leuk om te doen, je weet daarna precies waar je het voor doet en hoe jouw verslag op anderen overkomt.”

Lees hier meer over de dialoogsessie